Gas i petroli

header_electricidad Tipus d'inspeccions

La complexitat del sector de la distribució i utilització de gasos, sumat al gran risc inherent que comporta el seu ús, requereix uns controls exhaustius tant en la seva instal·lació, emmagatzematge, posada en marxa com en la resta de la seva vida útil.

Les nostres inspeccions, a més de garantir el bon funcionament de les instal·lacions, tenen l'objectiu de comprovar que, aquestes, no suposen cap risc per a les persones físiques. Així doncs, realitzem inspeccions inicials, quinquennals, proves periòdiques i exàmens tipus, entre d'altres, amb tota mena de gasos i emmagatzematges.

Els professionals d’ANDOCA estan altament qualificats i, a més de millorar la seguretat de les instal·lacions, la seva experiència i formació els permet aportar valor afegit als nostres clients, entenent les seves necessitats i oferint-los el reconeixement necessari per poder operar en el mercat nacional i internacional.

ANDOCA està autoritzat per l'autoritat competent, la qual cosa ens permet realitzar els controls de qualitat aplicats en els reglaments de gas i d'emmagatzematge i subministrament d'hidrocarburs a les inspeccions inicials i periòdiques, d'acord amb unes instruccions tècniques elaborades per personal expert en la matèria.

Tipus d'inspeccions

Sol·liciti pressupost
×