Medi Ambient

Equips a pressió Tipus d'inspeccions

ANDOCA té una experiència de més de trenta anys en el mercat espanyol. Al llarg de tot aquest temps hem viscut l'evolució i progressos dels nostres clients. Amb ells hem crescut, ens hem adaptat a les noves condicions de mercat, hem desenvolupat nous serveis i també millorat el nostre treball.

El que pretenem és optimitzar els nostres costos, millorar els nostres resultats i reforçar la nostra independència; acompanyant, així, millor als nostres clients en els seus nous reptes.

ANDOCA es dedica a realitzar inspeccions reglamentàries que permeten conèixer els efectes en el medi ambient. Som una entitat autoritzada per a la realització dels controls que estableix la reglamentació vigent en matèria de medi ambient.

Aquestes inspeccions es realitzen amb la finalitat de comprovar el compliment de la legislació mediambiental i poder quantificar els possibles efectes contaminants que es poguessin produir durant el normal funcionament de les instal·lacions com a conseqüència d'una instal·lació inadequada.

El nostre objectiu és que els nostres clients es puguin beneficiar del coneixement dels nostres tècnics i puguin maximitzar l'ús de les seves instal·lacions dins de la normativa vigent.

Tipus d'inspeccions

Sol·liciti pressupost
×